Monday, July 16, 2007

Blogspiel nummer eins

Αι τελευταίες ημέραι επέρασαν αργά και βασανιστικά, θα έλεγα ελαφρώς υποτονικά. Ο ΛεΠλέμπ έχει αποσυρθεί στον απόπατο που κατοικεί και ασχολείται με τη συλλογή του από σβουνιές, η μητέρα κάθεται ακίνητη διότι όπως μας ενημέρωσε είχε κάνει τάμα στην οσία Ζηνοβία να ποιήσει την κολώνα της ΔΕΗ επί 15θημέρου και ο Δούξ ζεί ένα φλογερό ειδύλλιο με μια αγελάδα κάπου στας Άλπεις. Έτσι περιφερόμην εις την οικίαν μου άπραγος και ανέραστος καθώς ούτε η σταθερή μου σύντροφος με επεσκέφθη (έτρεχε σε κάτι βλαχομπαρόκ γάμους μιας τραγικής μπουρτζοβλαχάρας περσόνας που μέχρι πριν λίγα χρόνια βρώμαγε πατσουλί και στάνη, ενώ τώρα το παίζει κυρία επί των τιμών της Μεγάλης Αικατερίνης -βλογημένος να ναι ο κώλος της- στη Μύκονο), ούτε οι συνηθισμένες ενζενί για ένα σύντομο οργιάκι ήρθαν απο δω.
Ήμουν τόσο μόνος που σχεδόν σκεφτόμουν να αρχίσω να γράφω τραγική ποίηση για φυλλοβόλα δέντρα, χλωμές πανσελήνους και αειθαλείς όρκους αγάπης. Αλλά ήρθε το πρωινό ταχυδρομείο με πρόσκληση σε λεκτικό μπλογκοπαίγνιον οπότε και απεφάσισα να ασχοληθώ, ίνα περάσω ένα ευχάριστο δεκάλεπτον. Δουλειά μου είναι να σχολιάσω κάποιας γνωστάς ρήσεις, αλλά εγώ δεν είδα καμία γνωστή ρήσην εις αυτές, εκτός και αν οι συντάξαντες τας ρήσεις αυτάς νομίζουν πως οι εξυπνάδες που τους έρχονται κατά τη διάρκεια επιπόνων αφοδεύσεων και γράφουν εις χαρτί υγείας, αποτελούν "γνωστάς ρήσεις". Δεν συνουσιάζεσαι; πλάκαν έχει. Ας ξεκινήσωμεν το λοιπόν :

"Γνωστή" ρήσις 1 (1 γνωστη φραση συγγραφεα κτλ που του πασαρει ο συναδελφος του που τον καλει να παιξει.) :
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΚΥΔΩΝΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ
Λάθος. Τραγικό λάθος. Αν εξαιρέσετε τους γαλαζοαίματους που χέζουν τριαντάφυλλα και κλάνουν Σανέλ ν5 εκ πλατινένιων κώλων, όλοι οι υπόλοιποι πλέμπες βρωμοκοπάνε ακόμα και αν φάνε γαρδένιες, νυχτολούλουδα και γιασεμιά. Και μάλιστα το περηφανεύονται κιόλας το πόσο πολύ μπόχα αναδίδουν εκ της μοναδικής χρήσιμης τρύπας του σώματός τους. Ο ΛεΠλέμπ μάλιστα τις προάλλες περηφανεύτηκε ότι μετά από γεύμα με γίγαντες, κριθαροκούλουρο και χόρτα με μπόλικο ταμπάσκο, έκλασε και λιποθύμησαν 6 αγελάδες (του γείτονα), άσπρισαν τα μαλλιά του δήμαρχου της πόλης που έτυχε να περνάει ξυστά από το πεδίο βολής (έκανε ορειβασία 15 χιλιόμετρα από δω), μαράθηκαν 4 χωράφια με στάρι, ξεράθηκε ο πορτοκαλαιώνας παραδίπλα, και άνοιξε μιασημαντική οπή στον περιστύλιο του πύργου. Μάλιστα με χαζό χαμόγελο προσέθεσε πως "και εγώ παραλίγο να μην την αντέξω, αλλά σκέφτηκα τον κώλο του πατέρα μου και στυλώθηκα - ήταν και ζουμερή". Οπότε, ξεχάστε τα μοσχοκύδωνα παλιομοσχάρια και προσπαθείστε να μην αερίζεσθε μπροστά σε κόσμο. Δεν είναι πρέπον.

Γνωστή ρήσις 2 (1 γνωστη φραση συγγραφεα κτλ που διαλεγει ο blogger):
Bigamy is having one wife too many. Monogamy is the same.
Ο φίλος του πάππου μου, ο Όσκαρ Ουάϊλντ ήτο γνωστός γλεντζές, αττακαδόρος και γενικότερα άνδρας μεγάλου κύρους -αν και όχι εις την εποχή του-. Δυστυχώς ήτο σεξουαλικώς διαφοροποιημένος αν και ο πάππος μου έλεγε ότι στα μεγάλα όργια που διοργάνωνε εις τον πύργον του στο Έσσεξ, ο Όσκαρ επεδίδετο εις πλείστας ακωλασίας μετά ζουμερών και τρυφερών κοριτσουδίων. Προφανώς προτιμούσε την παρέα αγορακίων πιό πριβέ. Τέλος πάντων. Εγώ ενστερνίζομαι την άποψήν του καθότι φανατικός εργένης. Αλλά θα έπρεπε να συμπληρώσω πως εκτός γάμου, όσες γυναίκες και αν σε περιτρυγυρίζουν, δεν είναι ποτέ αρκετές. Κοινώς, αν δεν σου έχουν αράξει εις τον σβέρκον, ποσώς σε ενδιαφέρει αν είναι μία, δύο, ή μύριαι.

Ρήσις 3 (1 φραση που φτιαχνει ο συναδελφος που τον καλει να παιξει) :
Η ΤΣΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ
Για άλλη μια φορά η Σουσού έδωσε ρέστα καθότι μας έδωσε να σχολιάσουμε τα προφανέστατα όλων. Η τσούλα δεν θέλει γκόμενο αλλά γκόμενους και μάλιστα σε όλα τα σχέδια, μεγέθη και αποχρώσεις. Βλέπετε Ρουφλάνα και Νατάσσα. Επίσης ο πούστης όντως θέλει φουστανάκι αλλά εντρέπεται να το φορέσει κοντά εις τους οικείους του μην τον κράξουσι. Περιμένει λιγωμένος όλο το χρόνο μέχρι τον Αύγουστο που θα σκάσει μύτη εις Μύκονον για να φορέσει την πλισέ φουστίτσα του ασσορτί με ροζ τσαντάκι σε σχήμα αρκουδίτσου ή καμηλοπάρδαλης.

Ρήσις 4 : (Αυτή σας την πλασάρω εγώ για σχολιασμόν)
ΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΨΩΛΗ, ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣΑΝ, ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΞΥΡΙΣΙΑ, ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥΔΙΑΣΑΝ

Και επειδή είμαι αντικομφορμιστής και κρυφοεπαναστάτης, δεν καλώ ολίγους να απαντήσουν, αλλά το σύμπαν όλο.

5 comments:

Dr.Φλάντζας said...

Aγαπητε Υπουργέ Σοδώμων κε Γομόρων:

Σας ενημερώνουμε πώς η Φραπές κομφεράνς άνοιξε τας θύρας της κε σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά είς τον διάλογον με τους δημοσιογράφας κε συνομιλητάς σας.

Σας περιμένουμε εγκαρδίως,
Dr.Φλάντζας

Madame Sousou said...

Αγαπημένε μου,

Πάλι με αιφνιδιάσατε δυσάρεστα με τη φράση που παραθέσατε περί μονογαμίας και λοιπών ενζενοί. Άλλα δεν θα το πιώ το ποτήριο τούτο.

Είναι γνωστό πως κάφρος που γαμίζει δεν φυστικώνει,
Σουσού

Madame Sousou said...

Γαμβρέ μου,

Ανήρτησα πόστιο που μάλλον σε ενδιαφέρει. Καλώς θα κάμεις να με επισκευθείς γιατί μπλογκικώς με έχεις αερίσει τελευταίως.

Επίσης, να αλλάξεις το τέμπλεητ γιατί δεν ηρέσκομαι να με αποκαλούν πλέμπα εκ γεννησιμιού και απόψεως. Δεν φτάνει που σου αφήνω σκόλια σεβόμενη το στεφάνι που θα μου βάλεις...

Σε περιμένω ποσώς,
Σουσού

Haris said...

Τι είστε εσείς ρε παιδιά; Χεχε, πολύ φάση!

david santos said...

I come to congratulate you with your work, very good, and to desire good vacations to you