Monday, May 21, 2007

Η συνέντευξη στο Βόγκ

Με τον τύπο έχω, είναι η αλήθεια κάποια χρόνια προβλήματα. Ειδικά με τον τύπο που ουρεί στας τριανταφυλλιάς κάτω από το ησυχαστήριό μου. Αν και φαντάζομαι πως ούτος εστί ο ΛεΠλέμπ, οπότε και θα τον κάνω να βλαστημήσει το μουρουνόλαδο που τον βύζαινε η μάνα του. Ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός τύπος έχουν ξεφύγει παντελώς και γράφουν πραγματικά ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν και για όποιον θέλουν. Τελευταίο τους κατόρθωμα ήταν μια συνέντευξη που έδωσα σε γνωστή φυλλάδα που διαβάζουν οι κοσμικές κυρίες των καλών περιοχών της πρωτευούσης και η οποία συνήθως τους προτείνει να πάρουν εξευτελιστικά γελοία πράγματα σε εξευτελιστικά ληστρικές τιμές. Εκμεταλλεύθησαν την μεγαλοψυχίαν μου, την γκραντιοσιτέ μου και την ευγενή μου ανατροφή και ετύπωσαν μια συνέντευξη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Ή μάλλον όχι μόνο στα μέτρα τους αλλά στα μέτρα της πεφιλημένης κατά τα άλλα Σουσούς, η οποία την διάβασε και άρχισε να ψάχνει στέφανα, ρύζια, κουφέτα και νυφικό με μεγάλη ουρά για να γεμίζει τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγκίτη. Όχι πως δεν τρέφω αγνά αισθήματα για την εν λόγω κυρία, αλλά δυστυχώς τρέφω και μιαρά αισθήματα για τας ημίσειας γυναίκας του πλανήτου. Ως γνωστόν μου αρέσουσι μόνο δύο είδη γυναικών : Αι ντόπιαι και αι ξέναι.

Ευτυχώς, έχουσι γνώσι οι φύλακες και μαγνητοφωνούσα και εγώ τη συνέντευξη ταύτην. Σας παραθέτω λοιπόν το πλήρες κείμενο, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η πλήρης, πάσα και κρυστάλλινη αλήθεια. Με πλάγια γραφή παραθέτοντα αυτά που τεχνηέντως παρελήφθησαν ώστε να αλλάξει το όλο νόημα. Ιδού λοιπόν :

Περιγράψτε μας με λίγα λόγια τον περίφημο Μαρκήσιο, ώστε να τον γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστριές μας.
Το να περιγράψω τον εαυτό μου με λίγα λόγια είναι σαν να περιγράφατε το σύμπαν λέγοντας 'Είναι μεγάλο'.

Είστε γνωστός καρδιοκατακτητής. Θα μας αποκαλύψετε κάποια από τα μυστικά σας;
Είμαι πολύ εχέμυθος και διακριτικός τύπος εν γένει αν και κατέχω ΟΛΑ τα μυστικά της ερωτικής τέχνης.

Πείτε μας όμως, με ποιο τρόπο ρίχνετε τις γυναίκες.
Τους λέγω 'Είμαι ο Μαρκί'. Αν αυτό δεν τις εντυπωσιάσει τόσο ώστε να καμφθούν οι αναστολές των τους δείχνω μετά παρρησίας τη μασχάλη μου.

Είναι αλήθεια πως είστε αηδιαστικά πλούσιος;
Επειδή φαντάζομαι πως διαβάζουν τη φυλλάδα σας και εργαζόμενες εις τας Δ.ό.υ.ς η απάντησις είναι πως όχι. Είμαι αηδιαστικά πένις. Ο τεράστιος πύργος είναι σε αθλία κατάσταση, ο μπάτλερ μου δεν έχει να πλυθεί, η καμαριέρα μου δεν έχει να ντυθεί, ο αστακός ψόφησε, το κρασί είναι παλιό, το χαβιάρι μαύρισε και το τζακούζι είναι Δανικό. Καταραμένη φτώχια - δεν έχω που την κεφαλήν πλύναι.

Με τη γνωστή Κολωνακιώτισσα κοσμική, τη Σουσού, πολλά ακούγονται. Ποιά ακριβώς είναι η σχέση σας;
Με τη Σουσού μας συνδέει μία αγνή, άδολη και πολύχρονη πλατωνική αγάπη. Θυμάμαι μια βραδιά στο Μαξίμ των Παρισίων όπου της έκανα ερωτική εξομολόγηση υπό τους ήχους των βιολιών. Ο Κουασιμόδος έκρουε τα σήμαντρα της Νοτρ Ντάμ και έγω της απήγγειλα στίχους του ποιητού Φανφάρα εξαίροντας τα μάτια της. Εκείνη, υπομειδίασε. Ήπιε μια γουλιά από το σαμπλί της, με κοίταξε με νόημα και μου είπε: 'ΠΕΙΝΑΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ'.

Και τότε, αυτή την κρίσιμη για τη σχέση σας στιγμή, της κάνατε πρόταση γάμου;
Η αλήθεια είναι πως η εργένικη ζωή είναι δύσκολη. Αλλά ποίος εργένις κουράστηκε ποτέ από αυτήν; Ίσως να πρέπει τελικώς κάποια στιγμή και εγώ, ο Μαρκί, να αποκτήσω οικογένεια και να ενισχύσω λίγο το 'τζην πουλ' της ανθρωπότητος. Αλλά δε σφάξανε.

Δηλαδή μιλάμε για ένα τέλος εποχής; Παντρεύεστε;
Βεβαίως. Όταν ο ΛεΠλέμπ πείσει τη Μπελούτσι να του κάτσει έστω και σε ονείρωξη.

Σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα πολύ για τη γνωριμία. Δηλώνω θαυμάστριά σας.
Βιαστήκατε.

Αγαπητοί αναγνώσται και μπλουζοσκίζουσαι θαυμάστριαι, ΔΕΝ παντρεύομαι. Εξακολουθώ να βρίσκομαι στη διάθεσή σας αν έχετε να μου δείξετε κάτι καλό γκράτις.

Το Μαρκί γαμπρό δεν κάνεις, θύμα πέσατε πλεκτάνης,
Υμέτερος.

12 comments:

Pastaflora said...

τς, τς, τς, quelle banalite ο γυναικείος περιοδικός Τύπος. Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε; Χάθηκε μια Εστία; Οι Κολωνακιώτικοι Times; Η εβδομάδα του Ιακχου; Ένα καθωσπρέπει έντυπον εν κατακλείδι... Μαρκήσιε, θα σας μαλώσω!

mujahedin said...

Φοβάμαι ότι αυτές οι αποκαλύψεις θα εξοργίσουν την Μανδάμ Σου-Σου. Ίσως και να κινδυνέψει η σωματική σας ακεραιότητα..
Με ελάχιστο κόστος μπορώ να αναλάβω να τινάξω ολόκληρο το Κωλονάκι στον αέρα. Σκεφθείτε το!

(Ελάχιστο κόστος = Μαθήματα φλερτ για αρχάριους και άξεστους)

3 parties a day said...

Αγαπητέ Μαρκήσιε, άμα φόραγα σουτιέν θα σας το πέταγα!

(Τά 'βαλα όλα στο πλυντήριο. Εν αντιθέσει με σας, εγώ δεν έχω όχι μόνον μπάτλερ, αλλά ούτε μια ταπεινή πλύστρα...)

Le Marquis De Snob said...

Ηγαπητή Πασταφλώρα,

Τα λεφτά ήταν καλά και η δημοσιογράφος άκρως πρόθυμη, έμπειρη και, όπως απεδείχθη, εντελώς φυσική ξανθιά.

Τα δέοντα,
Μαρκί

Le Marquis De Snob said...

Διψασμένε για αίμα και γνώση τρομοκράτα,

Η ιδέα απαλλοτρίωσης του Κωλονακίου αποτελεί μέγα πειρασμό. Αλλά προς το παρόν φυλάξτε την τρινιτροτολουόλη σας σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Σκέπτομαι πλέον σοβαρώς να σας προσλάβω στην προσωπική μου φρουρά και να σας απονείμω τον τίτλο μαθητευόμενου υπερπήδουλα της αυλής ('γκράν φορνικατέρ').

Μια και μου είστε εξαιρετικά συμπαθής, προτίθεμαι να σας μεταλαμπαδεύσω όλα τα μυστικά της ερωτικής τεχνης (πλήν των νο. 1 και νο. 2) στα οποία και θα σας αφήσω μόνο κληρονόμο στη διαθήκη μου.

Όσο και για την υποψήφια 'νύφη' η γλώσσα κόκκαλα έχει και κόκκαλα τσακίζει. Θα την μαλακώσω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Φωτιά στα Κολωνάκια
με τρόπαια στριγκάκια,
Λε Μαρκί

Le Marquis De Snob said...

Αγαπητή μου τρίπαρτη,

καλωσορίσατε στον πύργο μου. Σας διαβεβαιώ ότι θα έχετε κάθε ευκαιρία να μου πετάξετε αρωματισμένα και φρεσκοπλυμμένα εσώρουχα. Σας εκτείνω ανοικτή πρόσκληση για δείπνο και πάρτη μέχρι πρωίας εις τα ιδιαίτερα δωμάτιά μου.

Βάζω τις χειροπέδες, βάλτε τη σαν-τη-γή,
Υμέτερος,
Λε Μαρκί

Zaphod said...

Χαριτωμένο το δακτυλίδιον, οι δε συνειρμοί αναγκαστικοί! Πρόσεχε όμως μην γίνει το απευκταίο: Αντί για την Σουσού να αρραβωνιαστείς την Τσουτσού γιατί τότε δεν σε ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας!

Άλλη φορά να κεράσεις παστέλι που δεν έχει κυκλικό σχήμα.....
Παίζει και υπονοούμενο: Και που να δαγκώσεις το ζωντανό παστέλι...

Τι γντ με τις τεκίλες;!?

mujahedin said...

Δάσκαλε! Τίτς μι (Tits me)

tink said...

Αγαπητέ Λε Μαρκί,

ήθελα να αφήσω τα σέβη μου εις τον πύργον σας, μαζί με το σουτιάν μου αλλά με πρόλαβαν.

Δηλώνω μπλουζοσκίζουσα θαυμάστρια,εσύγκλονίσθην δε με την πληροφορία οτι γνωρίζετε ΟΛΑ τα μυστικά της ερωτικής τέχνης. Αν γνωρίζετε και τα μυστικά του καφέ,
θα πέσω στα γόνατα και θα σας προσκυνήσω πάραυτα.

μιλ μερσί φίλτατε Λε Μαρκί πουρ τον χγόνο που αφιεγωσατέ για την αναγνωσή του σχολίουμου.

οσοντέ

τινκ.

Le Marquis De Snob said...

Αγαπητέ μαθητευόμενε εραστά,
Μάθημα πρώτον και σπουδαιότερον :
Ο σωστός εραστής δεν διαθέτει μπάκας, δεν είναι προγουλάτωρ και δεν αερίζεται απο οποιαδήποτε οπή του σώματός του (τουλάχιστον θορυβωδώς). Ασκηθείτε στο να τρώτε ως ευγενής, με μαχαίρι και πηρούνι, τα χέρια κολλημένα στα πλευρά. Γλειφόμεθα και χτυπάμε τα χείλη μας μόνο εις άλλας περιπτώσεις, που θα αναλυθούν σε επόμενο μάθημα.
Σημαντικόν γκράτις τίπ : Σήμερα που έχει Τσάμπιονς Λιγκ, κάντε την καρδιά σας πέτρα, πλυθείτε, ντυθείτε, αρωματιστείτε και βγείτε έξω. Πηγαίντε σε ευγενές χαμετυπείον και παρατηρείστε τον γυναικόκοσμο γύρω σας. Είμαι σίγουρος πως α. Θα σας πέσουν οι οφθαλμοί, β. θα εντυπωσιαστούν μαζί σας πλείστες μόνες κορασίδες και θα θελήσουν να σας προσεγγίσουσι, ίσως ακόμα και να σας σβερκώσουσι εις κάποια σκοτεινή αλέα. Δι αυτόν, πλύνετε και το μόριό σας(με χαμόμηλον, φτιάχνει τη γεύση).
Το μάθημα θα συνεχιστεί την επαύριον.
Να έλθετε μαζί με την κηδεμόνα σας.

Γιορ Μάστερ
Λε Μαρκί

Le Marquis De Snob said...

Αγαπητή Τινκ,
Τινκ υμείς, Ντινγκ Ντανγκ Ντονγκ ημείς, προβλέπεται εντυπωσιακή ορχήστρα κρουστών. Θα ηκούσετε και καμπάνας, ζε σουί σερτέν.
Να γιγνώσκετε τούτο : Εις τον πύργο μας όχι μόνο δεν ηπαγορεύεται αλλά και ενθαρρύνεται εντόνως πάσα ρίψις γυναικείων ειδών ιματισμού, κατά προτίμηση εσωρούχων. Παρακαλώ όμως να μην είναι πολυχρησιμοποιημένα, γιατί ο ΛεΠλεμπ τα ψειρίζει και τα μυρίζει ολημερίς (μη γνωρίζοντας όμως διατί του κάνει εντύπωση ούτη η οσμή. Θα εξηγήσω άλλοτε).
Γνωρίζω πλείστα μυστικά γενικότερα, όπως του έρωτος, του καφέ, του τήλιου και ειδικότερα των γειτόνων, οπότε περάστε όποτε θέλετε για ένα φοντάν και καφέ.
Θα σας υποδεχτώ με ανοικτάς αγκάλας και το σετ σαδισμού/μαζοχισμού της νέας Σουσουκολλεξιόνας φρεσκοσιδερωμένο.
Ζε τ αμπράς
Λε Μαρκί

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Μαρκί,

Ποτέ δεν σας είπα 'Πεινάω ρε μαλάκα' και σας περικαλώ να μη με διαβάλλετε κατά τούτον τον φτηνό τρόπο. Αν σκοπός σας είναι να βάζετε στο στόμα μου λόγια θα σας περικαλούσα να είστε πιο κόσμιος. Τα απαξιωτικά σας σχόλια κρατήστε τα για το ΛεΠλέμπ, που όπως μου απεκάλυψε η ρεπόρτερ τής Βόγκ, έκανε μόνο ατσουμπαλίες κατά την επίσκεψή της στον πύργο σας.

Ιτάλικς δεν διαβάζει ο υπολογιστής μου. Σνομπάρει και ούτος ομού μετ' εμέ. Οπότε και διατηρώ το 'Βεβαίως' στην ερώτηση για τους γάμους μας και πάω να ραφτώ,

Ορίσατε ημερομηνία,
Σουσού