Thursday, September 6, 2007

Βιογραφικό και διαφημιστικόν φυλλάδιον


Ολίγες μέρες πρίν τας εκλογάς, και ιδού, σας παρουσιάζω την διαφημιστικήν μου μπροσούρα, προϊόν επίπονης και επίμονης εργασίας γραφιστών, ιστορικών, διαφημιστών και επικοινωνιολόγων που εδούλεψαν 12 ημερόνυχτα χωρίς τροφή και πληρωμή διότι ως υπερήφανα και οικοιοθελώς δήλωναν συνεχώς στον τσεκουροφέροντα δήμιο πάνω από τας κεφαλάς τους "Ο Μαρκί είναι το μέλλον του τόπου. Δεν ημπορούμεν παρά να τον δοξάσωμεν και να τον σταυρώσωμεν σταυρωτα".

Ιδού λοιπόν η περίφημη μπροσούρα :

Γεννήθηκα ένα βροχερό φθινοπωρινό πρωινό στον ιδιόκτητο πύργο μου, στη ομορφη Snobeille.
Είμαι απόφοιτος του College de la Paramorphose de la Sainte Barbara. O Πατήρ μου εκατάγετο εκ της μεγάλης οικογενείας των Βιλλαρδουϊνων, που ως γνωστόν μαζί με τον Γοδεφρείδο ντε Μπουγιόν και τον κόμη του Ανζού, πέρασαν από την μαρτυρική Πελοπόννησο περί τον Μεσαίωνα και δεν άφησαν ούτε κρομμύδι Βατικιώτικο ως γνήσιοι ευγενείς. Φημολογείται δε ότι η ονομασία "Βατικανό" οφείλεται στον προ-προ-προ-προπάππου μου, κόμη ντε ΣεντΕκλέρ, οταν αυτός συνάντησε έναν παπά (τον μετέπειτα πάπα Ιννοκέντιο τον 3) στη διασταύρωση Άστρους Κυνουρίας και Κάτω Μαγούλας, εκεί απέναντι από την Καντίνα του Μήτσου του Κουλού : Ο παπάς τον ρώτησε με αγωνία δείχνοντας προς την Τρίπολη "Βάτικα????" και ο προ προ προ προπάππος μου, ξύνοντας τα ευγενή του αμελέτητα του απάντησε βασιλικά "ΒΑΤΙΚΑ ΝΟ". Ο παπάς χάθηκε, και τελικά βρέθηκε σε μια άγνωστη για αυτόν τοποθεσία στο κέντρο της Ρώμης, οπότε και νικημένος που δεν έφτασε στα Βάτικα αναφώνησε και αυτός "ε, Βάτικα Νό" και έμεινε απο τότε το όνομα.

Στην ηλικία των 14άρων, λίγο μετά τις πρώτες 18 συνεχόμενες σεξουαλικές μου επαφές μ ε τις παρθένες του χωριού, ασκούντας πλήρως το privilegium protogamie που ισχύει ακόμα και σήμερα στην επικράτειά μου, κατετάγην στο ευγενές σώμα του ιππικο. Δυστυχώς ήταν όλοι τους μουλάρια και ειδικά οι γυναίκες, φοράδες οπότε αυτοαπεσύρθην με συνοπτικές διαδικασίες. Κράτησα όμως για ενθύμιο 5 τυφέκια, 8 φοράδες και έναν κουτσό αιχμάλωτο πολέμου (ο οποίος πιάνει πολύ χώρο για κουτσός, αλλά πάραυτα δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι).

Στο ιππικό, με το πιστό μου άλογο, Βουκεφόλα


Μετά την αξιολογότατη στρατιωτική μου καριέρα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το πανεπιστήμιο της ζωής. Με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών είμαι κοσμικότατος, διοργανώνω λαμπρές εκδηλώσεις και πάρτυ στα οποία έρχεται το αβάν-γκατέ της αριστοκρατίας, της διανόησης και της κουλτούρας. Επίσης ασχολούμαι με διοργάνωση σαδομαζοχιστικών οργίων και έχω κάνει p.r για μερικές από τις επιφανέστερες προσωπικότητες της εποχής μου, των και σάς.
Σε ένα από τα επικά πάρτυ που διοργανώνω, παρέα με θαυμάστριες

Κυνηγώντας εβρ..κότσυφες με τον Χάϊνριχ Χίμμλερ, το 1938


Διαφημιστική εκστρατεία με την κωλλητή μου τη Jenna πριν λίγα χρόνια
Δείπνο στου πάπα Βοργία


Με τον Γκριγκόρι- Εφίμοβιτς Ρασπούτιν, γυρίσαμε όλα τα παρθεναγωγεία της χώρας και αποφασίσαμε πως η αγωγή των παρθένων είναι μείζον ζήτημα για οποιαδήποτε χώρα, για οποιαδήποτε κοινωνία που σέβεται τον εαυτόν της.
Οι ιδέες του περί παιδείας και πνευματικής ανύψωσης της νεολαίας ήταν είναι και θα είναι πρωτοποριακές, έτσι θα προτείνω στην μέλλουσα υπουργό παιδείας του κόμματός μας να τις εφαρμόσει αυτολεξεί.


Χόμπι μου είναι ο βασανισμός παρθένων και τα όργια

Είμαι ρομαντικώς συνδεδεμένος με την συν-υποψήφια μαντάμ Σουσού και έχω 37 μη ανεγνωρισμένα νόθα αλλά όχι μαζί της.

Πολιτικές απόψεις :
Στο κόμμα μας θα πολεμήσουμε για την εξουσία όχι με προσωπικότητες, καθότι κανείς μας δε διαθέτει, αλλά με απόψεις και στόχους . Προσωπικές μου δεσμεύσεις είναι :
α. Κατάργηση της μονογαμίας
β. Στέρηση δικαιώματος ψήφου σε ο,τιδήποτε αιμορραγεί μια φορά το μήνα για μια εβδομάδα και δεν ψοφάει
γ. Ενσωμάτωση της ερωτικής παιδείας στα Λύκεια της χώρας, και ανακήρυξη εμού και μερικών φίλων μου ως εξεταστών στις πανελλαδικές.
δ. Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου στους γενετικά τροποποιημένους ηλίθιους που απαρτίζουν το 97% του εκλογικού σώματος. 10 άτομα είναι υπέρ-αρκετά για να ψηφίζουν.
ε. Επαναφορά των τίτλων ευγενείας και παραχώρηση εις εμέ των κτημάτων του Τατοϊου, μιας και έτσι και αλλιώς για πέταμα τα έχετε ρε μουλάρια
στ. Άυξηση όλων των μισθών 25%
ζ. Απόλυση των αργόσχολων
η. 13% του Α.Ε.Π για τη διασκέδαση ημών.
θ. Υποχρεωτική βρώση σπαραγγιών για πρωϊνό
ι. Εξορία όσων είναι ομορφότεροι εμού
ια. Κατάργηση της μονογαμίας και της επιβολής μιας συζύγου, καθώς και των διατροφών, των υποχρεωτικών χαρατσιών σε μπάσταρδα κλπ κλπ κλπ.
ιβ. Κατάργηση των οποιονδήποτε οικονομικών υποχρεώσεων των επίσημων ή ανεπίσημων συζύγων.

Φ.Λ.Α.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ ΚΑΙ ΜΑΡΚΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ!!


3 comments:

tinkerbell said...

αξιοθρήνητε Μαρκί,

σε συνομιλία που είχα με την πι-σωκωλητή μου Jenna, με διαβεβαίωσε οτι δεν σε γνωρίζει προσωπικώς και οτι η φωτογραφία που παρουσιάζεις για να τραβήξεις ψηφοφόρους είναι προιόν φωτοσοπ.

Τόσο χαμηλά έπεσες λοιπόν;
θα σε δώσω στεγνά πάντου κι αν πάρεις έστω ένα ψήφο να με χέσεις.

φακ οφ γιου φίλθι λάιαρ.
η αντίζηλος.

Tanila said...

Λυπάμαι αλλά δε συμφωνώ με το προεκλογικό σας πρόγραμμα και τις απόψεις σας και δε θα σας ψηφίσω.
Εγώ τάσσομαι υπέρ του αυγά-μάτια-με-μπέηκον-και-μανιτάρια για πρωϊνό και δεν αγαπώ τις πρασινάδες.

Zaphod said...

Εμπρος εμπρός του Φλάντζα ο Λαός!