Thursday, May 17, 2007

Αννούλας το ανάγνωσμα, μέρος πρώτον

Ομολογώ πως σήμερα βαριόμουν αισθητά λιγότερο από τις άλλες μέρες. Η ζωή του ευγενούς είναι τόσο κουραστική που εν τέλει πλήττεις αφόρητα κοιτάζοντας τους άλλους να σε υπηρετούν. Όλα έδειχναν πως και η σημερινή θα κύλαγε εξίσου βασανιστικά όσο και οι υπόλοιπες μέρες.

Ξυπνώντας αισθανόμουν μια δαιμόνια όρεξη να δέσω τον ΛεΠλέμπ στην Κούνια του Ιούδα με υπόκρουση κάποια άρια από την Cavaleria Rusticana, αλλά ο ταπεινός (και αφόρητα άπλυτος) πληβείος μού σέρβιρε τον χειρότερο καφέ της ζωής μου με τέτοιο χαμόγελο ευτυχίας, που συγκρατήθηκα και αποφάσισα να το αναβάλλω για το απόγευμα. Ελπίζω να μαγειρέψει κάποιος άλλος το μεσημεριανό, γιατί η Σιδηρά Παρθένα που μου έφεραν προχτές είναι ακόμα εντελώς παρθένα.

Όπως και η Αννούλα. ΑΧ! Τί ήθελα τώρα και τη θυμήθηκα την Αννούλα. Ποτέ μου δεν είχα μια τόσο άχρηστη, τόσο αδαή, τόσο τραγικά και αφόρητα ιμπεσίλ, αλλά και τόσο αγνή και ποθητή γραμματέα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά κεκεδίζει κιόλας. Πράγμα που εντελώς σχεδόν τυχαία δεν αναφερόταν στο σεβέ της. Στη συνέντευξη δε προσποιήθηκε φαρυγγίτιδα και δεν έβγαλε άχνα. Εγώ την πέρασα για υπερβολικά σεμνή καθότι δε μιλούσε, πράγμα που εκτιμάται ιδιαιτέρως στον πύργο μου, καθώς συνήθως ο μόνος τρόπος να κάνω μια σοβαρή και λογική κουβέντα είναι να μιλάω στον καθρέφτη.

Στη σύμβαση της πρόσληψης της Αννούλας δε το βασικό της καθήκον ήταν να διαβάζει βιβλία στη μαμά! Τη Μαρκησία Λουμπάγκω (Οι φίλοι τη φωνάζουν χαϊδευτικά Λούμπεν. Κυριολεκτικά φωνάζουν. Ειδικά άμα έχει τελειώσει η μπαταρία στο ακουστικό) . Εδώ και δύο μήνες η Αννούλα έχει ξεκινήσει να της διαβάζει τον "Οδυσσέα" του Τζόϋς και μέχρι τώρα έχει φτάσει στο "Οδδδδδδδδ".

Παρ'ολα αυτά η Αννούλα εκπέμπει έναν πρωτόλειο και ακατέργαστο ερωτισμό στον οποίο κάποια στιγμή δε θα αντισταθώ και θα την πασαλείψω κρέμα σαντιγύ (όχι από αυτή που φτιάχνει ο ΛεΠλεμπ. Αυτή τη χρειαζόμαστε για μόνωση στο μπάνιο της δυτικής πτέρυγας που μπάζει υγρασία).

Πρέπει να βρώ έναν ύπουλο αλλά ασφαλή τρόπο να της την πέσω και να μου κάτσει. Enfin!!! Το κέρατο της αριστοκρατίας μου το τράγιο! Πρέπει επιτέλους η συλλογή μου από παρθενικά εσώρουχα να αποκτήσει το πρώτο της κομμάτι!

Αλλά πώς; πώς; ..... πώς αγαπητοί μου αναγνώστες;

Κάθε πρότασις θα αξιολογηθεί και ενδεχομένως θα υλοποιηθεί. Σκέπτομαι δε κατόπιν διαγωνισμού και άμα τη επιτυχή έκβαση του φλέρτ, όπως σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου με μια μποτίλια κόκκινο κρασί Βουργουνδίας που κατέσχεσα από το μπαρ του Φορ Σίζονς (Ο κύριος Βιβάλντι μετά από τα σαπούνια και αυτό πιστεύω πως θα μου κόψει την καλημέρα).

Ω! Ρεβουάρ!
Λε Μαρκί

6 comments:

mujahedin said...

Αγαπητέ Μαρκήσιε. Παρά τα όσα μπορεί να χωρίζουν έναν ευγενή σαν εσάς με έναν άξεστο και αξούριστο τραμπούκο σαν και του λόγου μου, τα λόγια σας με συγκίνησαν.
Θυμήθηκα την ιστορία εκείνη, τότε, που είχα πάει να αγοράσω το πρώτο μου καλάσνικοφ. "Μεταχειρισμένο θα το πάρεις στα μισά λεφτά" μου είχε πει ο πατερούλης Οσάμα και εγώ τότε είχα αποκριθεί "γυναίκες γνώρισα πολλές, παρθένα όμως καμία! Το τουφέκι μου θα είναι παρθένο" και έτσι έδωσα ένα σκασμό λεφτά για να πάρω τον ιμπραήμ, τον πιστό μου σύντροφο..
Το συμπέρασμα είναι ένα: Αχ! Ένα παρθενάκι να βρισκα και εγώ!

θα επιστρέψω σύντομα με κάποια πρόταση για τον προβληματισμό σας. Για την ώρα, τα σέβη μου

Sousou Delatroba said...

Αγαπημένε Μαρκήσιε,
Αδυνατώ να κατανοήσω τί βρίσκετε σε αυτό το μίασμα που δεν ημπορεί καλά καλά να εκφέρει το όνομά της.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το κυλοτάκι της θα πρέπει να σας προειδοποιήσω να μην απογοητευτείτε όταν ανακαλύψετε ότι πρόκειται περί αεροστάτου. Αλλά εσάς σας αρέσουν τα ταξίδια, πολυταξιδεμένε μου Φιλέα.

Ημείς, να σας υπενθυμίσω, ψωνίζομε ΜΟΝΟ εξ Αερακίου εις Κολωνάκιο και επίσης τα μεταξωτά εσώρουχα αρμόζουν σε άκρως επιδέξιους κώλους.

Τους χαιρετισμούς μου στη μητέρα (την κολακεύει πολύ η φωτό πείτε της όταν φορέσει το ακουστικό).

Ο Δούξ τί κάνει; Μήπως του αποκαλύψατε το νούμερο της οικίας μου; Έλαβα ανεπιθύμητο τηλεφώνημα εχθές το βράδυ.

Υμετέρα,
Σουσού

Le Marquis De Snob said...

Αγαπητέ τρομοκράτα,
Η αλήθεια είναι πως η συναναστροφή με τις ταπεινοτέρας των κοινωνικών τάξεων μου προκαλεί ελαφρά δυσκοιλιότητα, αλλά παρ'όλα αυτά, χαίρομαι δια την επίσκεψήν σας.
(Που είναι ο ΛεΠλέμπ με το τσάϊ...Θα ραπισθεί παραδειγματικώς).
Τυφέκια διαθέτωμεν και υμείς, και δει ο δούξ, ο οποίος διαθέτει μεγάλη συλλογή μουσκέτων, αρκεβούζιων και πυροβόλων, αν και αμφιβάλλω σφόδρα αν ποτέ επλήρωσε για αυτά. Επίσης στη διάθεσή σας για αγορά τα 8 τυφέκια που απέσπασα από το ιππικόν προ ετών.
Όσο δια τας παρθένας, είναι προφανές πως αν δεν επισκεφθώμεν μαιευτήριον δεν θα βρούμε ούτε φωτογραφία των. (Η Αννούλα όμως είναι άσπιλος, αμόλυντος και ανέγγιχτος. ΣΤΑΝΤΑΡ)

Φωτιά στα Σαββατόβραδα, λευτεριά στην Παλαιστίνη
Μαρκί

Le Marquis De Snob said...

Λατρεμένη μου Σουσού,
Συγχωρείστε μου αυτό το εφηβικό θα έλεγα ατόπημα αλλά πραγματικά μόνο η ιδέα του παρθενικού υμένος είναι αρκετή για να έχω απανωτές ονειρώξεις. Το ότι κάνει εξήμισι ώρες για να πεί "καλημέρα" με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ελπίζω μόνο στο σέξ να μπορεί να πεί τουλάχιστον ένα "αχ" μέσα σε 20 λεπτά.

Γνωρίζετε όμως πολύ καλά τον φλογερό πόθο που κατακαίει τα στήθη μου τις μοναχικές εσπέρες στον πύργο μου. Και ο πόθος αυτός έχει όνομα, πρόσωπο και εκπληκτικά επιδέξιο κώλο. Γνωρίζετε πολύ καλά πως σας ησκέπτομαι νυχθημερόν (τριπλοβάρδια) και αγωνιώ στην πιθανότητα να μην με αφήσετε να ασπασθώ κάθε ίντσα του σφριγηλού κορμιού σας, αφού προηγουμένως διαρρήξω τα προϊόντα του κυρίου Αεράκη.

Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ, αυτό το πάθος στα άστρα με ανεβάζει (και έχω και ιλίγγους γαμώ το κέρατο της αριστοκρατίας μου μέσα)

Zaphod said...

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τον Zaphod ή Ζαφωδ επί το σατανιστικότερον μετεμψύχωση του Ροβεσπιέρου τις καλές εποχές που το τσεκούρι έκανε βόλτες εις Παρισίους. Τρέμε μαρκί διότι ετοιμάζομαι να σου αυγοκόψω τα οπίσθια!!!
Αν δεν ακολουθήσεις την παράδοση, και δεν εγκαινιάσεις την παρουσία της νέας μαρκησίας, που είναι φρέσκια, κολοκοτρωνέικη, κωλονακιώτισα, κάνει καλό χαλβά με χονδρό σιμιγδάλι παραμένοντας σπειρωτή και light, και δεν κεράσεις at least ένα καφάσι μπούρες, μια λάτα τσίπουρο και την μισή cuervo βλέπω τον Πύργο λαμπόγυαλο, τον μαρκήσιο κροκέτες και την καθαρεύουσα να γίνεται βογγητά πόνου!

Ταυτα και μενω
Ημετερος Υμετερος Ουμέτερος και Ουμανιστής
Zaphod
+LoveAndKisses+

Le Marquis De Snob said...

Ξεπεσμένε τσάτσε της επανάστασης χωρίς άτια,

α. Ακόμα και η ίδια η γκιλοτίνα θα ηρνηθεί να καρατομήσει ένα τόσο ευγενές κεφάλαιον σαν το ημέτερο.

β. Η παρουσίαση της Μαρκησίας θα πραγματοποιηθεί με το αρμόζον για την περίπτωση τυπικό που επιβάλλεται στους κύκλους της αριστοκρατίας. Το εν λόγω γκαλά θα λάβει χώρα -και γκαλά- στον πατρογονικό μας πύργο όπου θα παραβρεθούν λαμπρές προσωπικότητες του διεθνούς 'τζαμπ σεξ' μεταξύ των οποίων και υμείς.

γ. Ειδικά δι' υμάς η πούλ θα είναι βρίθουσα αλκοολούχου ποτού της προτιμήσεώς σας αλλά δεν θα υπάρχει πουθενά ποτήρι:
1. γιατί τα έσπασε όλα η Νατάσσα, κρυστάλλινα και πλαστικά, σε κρίση παροξυσμού όταν αντελήφθη ότι τρέφω αισθήματα ΚΑΙ για την Αννούλα
2. ο ΛεΠλεμπ δεν πλένει γιατί τελείωσε το φέρυ, είναι αλλεργικός στο νερό, βγάζει εξανθήματα από το σαπούνι και γενικά τον ενοχλεί η καθαριότητα. Επίσης, απεργεί λόγω πείνας.

δ. Αναγνωρίζω τις απειλές σας ως κενές και άνευ αντικρύσματος και σας ρίπτω το σιδερένιο γάντι της μονομαχίας. Αν είστε άνδρας και μάλιστα δεινός αυγοκόφτης σας περιμένω αύριο περί την 12ην βραδυνήν δια μία μέχρις εσχάτων μονομαχία στο ιδιόκτητο μπλόγκιον μου.

Ζάφωδ κοπροσταυλίτη μας ήσπασες τη μύτη,
Μαρκί